top of page

Praktisch


Eerst en vooral: 't Hof Tervuren is volledig gratis :-) Er zijn dit jaar ook geen capaciteitsbeperkingen, je hoeft dus niet op voorhand te reserveren, iedereen is welkom!

Openingsuren evenementenplein:

 

Vrijdag 1 juli: 19.00 – 01:00

Zaterdag 2 juli: 19.00-03:00

Zondag 3 juli: 14:00-00:00

Vrijdag 8 juli: 19.00 – 01:00

Zaterdag 9 juli: 19.00-03:00

Zondag 10 juli: 12:00-00:00

Betaalmethodes


Drankbonnetjes kan je alle dagen kopen aan de kassa met Bancontact. Cash geld is ook mogelijk maar we vragen je om toch zoveel mogelijk elektronisch te betalen.

Heb je een UiTPAS en heb je al 10 punten gespaard? Dan kan je die aan de balie van vrijetijdscentrum De Warandepoort omruilen voor twee drankjetons. Meer info over de UiTPAS vind je op www.tervuren.be/uitpasdruivenstreek

Herbruikbare bekers en eetbakjes

Drinken doe je op ’t Hof Tervuren uit een herbruikbare beker. Zet je lege beker nadien in één van de bekerbakken of breng hem binnen aan de bar.

Nog tijd zat!

Ons alcoholbeleid volgt de richtlijnen en wetgeving van de Belgische overheid. Het is verboden om alcohol te schenken aan jongeren onder de 16 jaar, dus een pintje is geen optie. Sterke drank is niet toegestaan aan minderjarigen. Neem zeker je identiteitskaart mee, want onze barverantwoordelijken kunnen deze opvragen. Zelf dranken meenemen naar het ’t Hof Tervuren is verboden.

Denk aan je oren

Wie festival zegt, zegt muziek. En wie muziek zegt, zegt gehoorschade. Op ’t Hof Tervuren houden we het volume aanvaardbaar, maar we raden je toch aan om je oren te beschermen. Aan de bars geven wij je ook graag een gratis paar oordopjes.


Bereikbaarheid:


Openbaar vervoer:

  • Met volgende buslijnen bereik je eenvoudig ’t Hof Tervuren.

  • Lijn 315: Kraainem – Tervuren – Leefdaal – Leuven

  • Lijn 317: Kraainem – Tervuren – Bertem – Leuven

  • Lijn 410: Brussel Noord – Tervuren – Leuven (sneldienst)

  • Lijn 830: Groenendaal – Tervuren – Zaventem – Machelen

Vanuit Brussel is tram 44 een aanrader!

Parkings:


In het centrum van de gemeente is er een blauwe zone en een zone betalend parkeren. Vlakbij het evenementendorp, ter hoogte van het marktplein, is er een betalende ondergrondse parking die plaats biedt aan 220 voertuigen. Aan de ingang van het park kunnen 100 voertuigen terecht.
 

Gratis parkeren kan op volgende randparkings:

  • Parking Panquin (kruispunt Duisburgsesteenweg/Hertenbergstraat)

  • Parking Diependal

  • Parking AfricaMuseum (Leuvensesteenweg)


Contact:

thoftervuren@tervuren.be

 

bottom of page